Grundsärskolan

Vår skola vänder sig i första hand till elever med autism och autismliknande funktionshinder. Vi har en klass med elever i årskurs 7 – 9.

Verksamhet

Undervisningen sker med tydliggörande pedagogik utifrån individuella utvecklings- och kursplaner. Eleverna undervisas också i musik, idrott, hemkunskap, slöjd och bild av skolans grundskolelärare. Personaltätheten är hög, liksom kompetensen hos personalen.

Arbetssätt

Eleverna har olika individanpassade aktiviteter och schema som de följer såväl morgon som eftermiddagstid. Detta planeras utifrån elevens förmåga.

Klasserna undervisas av specialpedagoger tillsammans med elevassistenter. Elevassistenterna är en stor resurs under skoltid och leder och organiserar fritidsverksamheten i samma lokaler. Tydlighet och struktur är ledord i vårt arbetssätt.

Låter det intressant och som en skola för Ditt barn?

Kom och besök oss!

Vi finns i Bandhagen på Skebokvarnsvägen 55