Elev / vårdnadshavare

Inom kort kommer all intern information om skolan att ligga på Skolplattformen, där den kan kommas åt av både vårdnadshavare och elever.

Fram till att Skolplattformen är helt redo kommer viss information även att finnas här.

Här finns information om vad som gäller för att söka till Bäckahagens skola, vilken mat skolan serverar i matsalen, hur de olika arbetslagen på skolan ser ut och vilka lärare som undervisar och/ eller är mentorer/ klasslärare samt en massa annan matnyttig information.

Ta en närmare titt på skolsysters sida för att veta vilka dokument hon vill ha in för respektive årskurs.

Det är viktigt att alla vårdnadshavare läser igenom dokumentet om vilka rutiner och regler som gäller på skolan.