Oroligt i Stockholm just nu !

Vi vet ju alla att vi har det oroligt i många delar av vår stad. Många av de som arbetar nära detta gör bedömningen att risken är stor att det kommer att fortsätta. Det finns förmodligen ingen enskild insats som kan lösa detta, men vi inom vår skola  försöker bidra på de sätt vi kan komma på.

Ni föräldrar är mycket viktiga för era barn just nu, samtala med dem om vilka de umgås med vad de gör etc.Hjälp era barn att ta ställning mot detta våld och de bränder som har uppstått.Berätta för dem hur farligt detta är och vad som händer när oroligheter uppstår.

Viktigt för våra barn är att alla vi vuxna tydligt tar avstånd i ord och handling.

Håll gärna era barn hemma på kvällar och nätter och kontrollera umgänget.

Vi får alla hjälpas åt med detta och det finns inget facit om vad som är rätt, men viktigt är att vi agerar tycker vi.

Jag uppmuntarar personalen till samtal med våra elever om detta.Vi har sett att det finns Facebook sidor med ställningstagande mot detta som pågår.

Har du som förälder eller annan besökare på vår hemsida ideer vad vår skola kan bidra med hör av dig till mig.

Med vänlig hälsning Sabine Albertsson . Rektor tel 50820405