Viktig info

Idag och en period framåt är vi extra noga med att inte låta våra elever leka obevakat på raster eller på fritids.

En flicka  i åk 3 blev sexuellt ofredad i Bandhagens C efter skoltidens slut  händelsen är polisanmäld.Vid några andra tillfällen tog samme man (troligtvis) kontakt med barn på gångvägarna mellan Högdalen och Bandhagen. Skolan har anmält detta till vår kontaktpolis.

Jag vill uppmuntra föräldrar att hämta sina barn från fritids dvs inte gå till och från skolan ensamma utan med vuxna.

Vi följer med eleverna i åk 4-6 till fritidsklubben önskeringen idag fredag 9/10 och hela nästa veck

Mannen är en ung vuxen ca 20 år 170 cm lång ”backslick ”frisyr. Bruna ögon ,svarta kläder ,smal och talar spanska och svenska.

Mvh Rektor Sabine