Vår mellanstadieklubb startar i Augusti 2016

Hej ,

From höstterminen 2016 i samband med skolstart anordnar vi mellanstadieklubb i egen regi.Till att börja med erbjuder vi plats för våra elever i årskurs 4. Efter jullovet ansluter elever i årskurs 5 och årskurs 6. Personalen som ska arbeta på "klubben" är i startgroparna med planering och "renoveringsideer".

Klubben kommer ligga i direkt anslutning till skolan.Vi kommer att använda och renovera vårt uppehållsrum till detta.

Inom 2 veckor kommer alla elever som går i våra åk 3-5 att få ett detaljerat brev från oss . Det innehåller anmälan och en terminsplanering med ideer för verksamhetsinnehåll. Vi vill att eleverna är med och påverkar innehållet det arbetet pågår för fullt via elevrådet.

På "klubben" kommer Camilla Galdon , Efrim Gunduz och Samuel Athley Delfalk att arbeta. Vi kommer även att använda oss av ytterligare medarbetare när elevantalet ökar.

Du som har frågor är välkommen att mejla den till mej.

Mvh Rektor Sabine  sabine.albertson@stockholm.se